Top 5 Gadgets als Sinterklaas ideeën!

Top 5 Gadgets als Sinterklaas ideeën!

De goede oude Sint is weer in het land en gaat onze kleine, maar ook ‘’grote’’ kinderen binnenkort weer blij maken met leuke cadeaus! Wij willen Sinterklaas graag helpen met een top 5 van onze leukste gadgets.top

De goede oude Sint is weer in het land en gaat onze kleine, maar ook ‘’grote’’ kinderen binnenkort weer blij maken met leuke cadeaus! Wij willen Sinterklaas graag helpen met een top 5 van onze leukste gadgets. Ons geheel assortiment aan gadgets vind je hier!

5. Toilet Slam Dunk
De meeste personen vervelen meestal zich tijdens hun verrichtingen op het toilet met de Toilet Slam Dunk kun je zelfs nu basketballen tijden je toiletbezoek. Een leuk en geinig Sinterklaas geschenk voor jong en oud! 

4. Gun Alarm Clock
Met deze wekker verslaap jij je gegarandeerd niet meer. Om de wekker namelijk ‘’stil’’ te krijgen moet je hem met het infrarood geweer beschieten! Meteen een uitdaging wakker van te worden! 

3. Digitale Microscoop Camera
Met deze microscoop camera zullen de jongeren gegarandeerd een leuke Sinterklas cadeau ontvangen. Met deze microscoop camera kunne de jongeren zelf onderzoek doen en kan tevens gebruik worden voor educatieve doeleinden zoals biologie en scheikunde. 

2. Zwevende Magneet Aardbol
De zwevende magneet aardbol is niet alleen rustgevend en mooi om naar te kijken, maar kan tevens de jongeren helpen om hun topo- en geografische vaardigheden te verbeteren. De aardbol kan tevens als nachtlamp gebruikt worden en helpt de kinderen rustig in slaap te vallen. De roterende aardbol heeft een rustgevende functie. 

1. GPD XD 5 Game PC
De GPD XD 5 is een handheld Game PC met geniale graphics en een sublieme spelervaring. De Game PC ondersteund HD 3D Android apk 3D games, flash games & online flash games. Onze ultieme aanbeveling tijdens Sinterklaas, maar ook geschikt als kerstcadeau!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »