Kracht voor iedere toepassing: powerbanks

  • Geschrieben am
  • 0
Kracht voor iedere toepassing: powerbanks

Powerbanks zijn mobiele opladers die je van te voren oplaad om later telefoons, tablets of laptops op te laden. Daarmee is een Powerbank tegenwoordig eigenlijk een onmisbare gadget. Ook wanneer er even geen stopcontact in de buurt is laad je toch je elektrische apparaten op.

May the force be with you!

Een mooie uitspraak uit de beroemde Star Wars films. Een deel hiervan is tegenwoordig werkelijkheid. We gebruiken steeds meer mobiele apparaten onderweg. Iedereen heeft wel een smartphone, tablet, MP3-speler, laptop etc. bij zich. Deze apparaten gebruiken meer stroom dan je lief is, en voor je het weet is de accu al weer leeg. Dan is een mobiele oplader als een powerbank geen overbodige luxe. Je hebt de 'Force' als het ware gewoon bij je. Hiermee voorkom je een lege accu en kun je vaak uren langer genieten van je mobiele device!

Opladen van je PowerBank

Om je 'Force' mee te kunnen nemen is het natuurlijk wel van belang dat je je powerbank oplaad. Dit kun je gewoon thuis of op het werk doen, door deze aan te sluiten op een PC of het stopcontact. Vaak kan dit heel makkelijk via een USB-kabel. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van je smartphone. Is je powerbank opgeladen, kun je deze eenvoudig met je meenemen. Via de USB ingang van de powerbank kun je praktisch ieder (bijna) leeg mobiele device aansluiten en opladen.
 

Breed assortiment Powerbanks

Geeektech heeft een breed assortiment powerbanks. Om de 'Force' met je mee te kunnen nemen hebben we Star Wars powerbanks (Darth Vader & Stormtrooper). Andere figuren als Mickey Mouse of Minnie Mouse zijn ook aanwezig. Deze powerbank-knuffels zijn hartstikke decoratief en niemand verwacht in eerste instantie dat het een powerbank is.
 

Bekijk hier het assortiment powerbanks. 
 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder