Nieuwe speelgoedrage: fidget spinner

  • Geschrieben am
Nieuwe speelgoedrage: fidget spinner

De fidget spinner is dé nieuwe speelgoedrage. De fidget spinner draait minutenlang, het is een soort plastic propellor en je kunt er kunstjes mee doen. De fidget spinner zorgt voor focus en concentratie.

Als je ergens buiten een zoemend geluid hoort, dan kun je er de laatste tijd van uitgaan dat het geen wespen zijn die je hoort, maar het geluid van een zogenoemde fidget spinner. De fidget hand spinner is de nieuwste rage bij kinderen. De fidget spinner is een soort draaitol die je tussen twee vingers vasthoudt. Het gebruik van de fidget spinner zou bijdragen aan focus en concentratie.

De fidget spinner is bedacht door een moeder uit de Amerikaanse staat Florida om haar drukke zevenjarige kind rustig te krijgen. Omdat ze de kosten voor het patent niet meer kon betalen heeft ze dit in 2005 opgegeven.

Nu, jaren later is de fidget spinner in een keer een rage. Het lijkt wel of alle kinderen sinds de meivakantie er in een keer een willen hebben. De Fidget spinner is een nieuwe kinderrage in klassen over de hele wereld. De fidget spinner is een must-have gadget in 2017!


Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »