Kinderen volgen via gps? Wel of niet doen? Lees hier de Voor- en nadelen

  • Geschrieben am
Kinderen volgen via gps? Wel of niet doen? Lees hier de Voor- en nadelen

GPS staat voor ‘’Global Positioning System’’ en is een ‘’satelliet-plaats-bepalingssysteem’’. Het Systeem is voor het eerst in 1967 ontwikkelt door strijdkrachten van de Verenigde Staten. Het systeem was jarenlang niet beschikbaar voor de normale consument.

Wat doet de GPS functie precies?
 

De GPS functie bepaalt de plaats van persoon, voorwerp of voertuig. Het GPS-Systeem zendt signalen naar de satellieten en deze bepalen wederom de positie. Dit gebeurd heel snel en inmiddels met de huidige technologie, zeer nauwkeuring en wijkt maar enkele meters van de positie af. 


Veiligheid
 

Het GPS zorgt voor veel veiligheid in onze maatschappij en word veelal door de politie en het militair gebruikt om onze veiligheid te garanderen. Inmiddels is sinds jaren het GPS ook beschikbaar voor de normale consument. Denk hierbij aan navigatiesystemen die je van A naar B brengen, maar ook aan ouders, die met pijn en moeite hun kinderen buiten op straat laten spelen. Redenen hiervoor zijn dat er in de huidige tijd steeds meer kinderen zoek raken. Men kan hierbij denken aan zeer vervelende termen zoals kidnapping. Wil je als ouder je kind zonder enkele nare gedachtes buiten laten spelen? Denk hierbij dan aan het aanschaffen van een GPS Kids Smart Watch


GPS Kids Smart Watch
 

De Geeek Kids Smart Watch is een horloge, telefoon en GPS tracker in één! Deze Smart Watch geeft je de mogelijkheid om je kinderen meer los te laten, met de zekerheid dat je ze gewoon kunt bereiken en terugvinden. Op deze Smart Watch staan tal van leuke apps, daarnaast kunnen je kinderen altijd pappa of mamma bellen als er iets aan de hand is. Hiervoor is eenvoudig een SIM kaart te installeren in deze Smart Watch (GSM abonnement niet inbegrepen). Ze kunnen alleen voorgeprogrammeerde nummers bellen, zo worden belkosten ook onder controle gehouden.


De Smart Watch zorgt ervoor dat je als ouder ontspannen je kinderen hun gang kunt laten gaan terwijl ze de wereld zelfstandig ontdekken. Met de bijbehorende Android of iOS apps vind je je kind eenvoudig terug op je smartphone, iPhone, tablet of iPad. Je kunt zien waar ze nu zijn of eerder waren. Het maakt niet uit hoe ver weg van huis.

Dit is de perfecte oplossing voor elke ouder met kinderen in de basisschoolleeftijd. Je kind heeft meer vrijheid om te spelen en jij hebt meer zekerheid.
 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »