Het beste alternatief voor LEGO

  • Geschrieben am
Het beste alternatief voor LEGO

Wie kent ze niet! Wij zijn ermee opgegroeid! Bricks bouwstenen van het bouwen van kleine eenvoudige huisjes tot en met grote kastelen. Uren aan besteed en plezier aan gehad. Vele redenen waarom wij willen dat onze kinderen tevens in aanraking komen met bouwstenen. Maar wist je ook dat het veel verder gaat dan alleen leuke gebouwen, voertuigen en hele steden te bouwen?

Ondersteund de Motorieke ontwikkeling!
 

Dankzij de Bricks bouwstenen ontwikkelingen kinderen, die ermee in aanmerking komen / ermee spelen fijne motorische vaardigheden. Bijvoorbeeld leren ze op een juiste manier voorwerpen vast te houden en herkennen kinderen wat bij elkaar past om zo een plaatje (een vorm van puzzelen) van het geheel te krijgen. Dit helpt weer de kinderen bij hun ontwikkeling op school. Bijvoorbeeld bij het schrijven hebben kinderen, die met Bricks bouwstenen gespeeld hebben een fijnere motorische ontwikkeling in het schrijven. Verder leren kinderen hierdoor eenvoudiger te denken en komen sneller en eenvoudiger tot oplossingen van problemen / uitdagingen. Verschillende studies van wereldwijde grote universiteiten hebben dit in een jarenlange studie kunnen bevestigen. 
 

Sociale Ontwikkeling
 

Voor de sociale ontwikkelingen van kinderen zijn Bricks bouwstenen erg leerzaam speelgoed, een kind neemt namelijk meerdere rollen aan tijdens het spelen met bouwstenen. Dan ben je politieagent en het volgende moment een brandweerman. Dit heeft niet alleen te maken met de fantasie van het kind, maar ook met de gevoelens, die een kind daarbij heeft. Zo help je als brandweerman mensen in nood en als politie doe je ook iets voor een ander. Dit draagt allemaal bij aan het ontwikkelen van gevoelens en aan een identiteit.
 

Training voor de ouderen!
 

Ook voor de ouderen heeft ‘’spelen’’ met Bricks bouwstenen positieve uitwerkingen. Denk hierbij aan het (verder) ontwikkelen van competenties en vaardigheden.  Vooral in de ‘’business-wereld’’ wordt er steeds meer gebruikt gemaakt van Bricks bouwstenen door bedrijven zelf. Hiermee worden vaardigheden zoals strategisch en analyseerde denken verder ontwikkeld. Ook worden hierdoor uitdagingen steeds meer met vertrouwen aangepakt en wordt er efficiënter en effectiever naar oplossingen gezocht.
 

Bricks Bouwstenen koop je bij Geeektech.com
 

Het beste alternatief voor LEGO koop je bij Geeektech! De Bricks bouwstenen zijn in verschillende sets bij ons verkrijgbaar zoals, de politie-set, de brandweerkazerne-set, het piraten, soldatenfort, maar ook voor de meisjes bieden wij de Bricks bouwstenen Kleine Zeemeermin-set aan! De Bricks bouwstenen zijn tevens compatibel met LEGO bouwstenen. Laat je kind met de Bricks bouwstenen sets spelen en vorder hiermee de motorieke en sociale ontwikkeling van het kind!
 

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »