iTag Key Finder voor je iOS & Android smartphones

  • Posted on
iTag Key Finder voor je iOS & Android smartphones

Je hoort en leest steeds vaker in het nieuws: Steeds meer kostbaarheden worden gestolen en/of kwijt geraakt. De manieren waarop dit gebeurd worden steeds drastischer.

De consument moet de mogelijkheid bezitten om zichzelf tegen diefstal en/of verlies van kostbaarheden, te beschermen. Een van nieuwste gadgets hiervoor is de iTag Finder. De iTag Finder voor iOS en Android smartphone is de ultieme gadget & hulp bij het traceren van je kostbaarheden. Denk hierbij aan reiskoffers, sleutels, smartphones, tablets, maar ook aan kinderen en huisdieren.
 

Raak je kostbaarheden nooit meer kwijt!
 

De iTag Finder is voorzien van een GPS traceer systeem & gecombineerd met de applicatie “iTracing’’ (te downloaden in de App Store of Google Play) ben je goed gewapend tegen diefstal en/of het kwijt raken van je kostbaarheden. Via deze applicatie is alles bestuurbaar en zichtbaar tot een afstand van maximaal 25 meter buitenshuis. Je kunt elke iTag Key Finder een eigen naam geven zoals bijvoorbeeld sleutels, reiskoffer, Tablet etc..


Coole functies benutten!
 

De ‘’iTracing’’ applicatie maakt gebruik van ‘’Google Maps’’ en kun je zodoende altijd de tracker volgen. De app is tevens zeer behulpzaam bij het terugvinden van je auto als je bijvoorbeeld vergeten bent waar je deze geparkeerd hebt. De tracker bezit functies zoals een alarm en opname functie. Zodra de tracker buiten je aangegeven bereik is, zal je smartphone waarmee de tracker verbonden is een alarm geven. Let op! Het geluid op je smartphone moet wel aanstaan! Met de opname functie van de tracker kun je altijd op belangrijke gesprekken of notities opnemen als je geen pen en papier bij de hand hebt. Beide functies kun je activeren door op de tracker dubbel te klikken. Beide functies zijn selecteer baar.

Al met al is de ‘’iTag Key Finder’’ een zeer behulpzaam en handig product en zorgt ervoor dat je met een gerust hart en minder zorgen je kostbaarheden kunt beschermen!
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »